Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
>
Kysy tekniikkaryhmältä

HRCF:n tekniikkaryhmän tehtävänä on antaa HRCF:n jäsenille asiantuntija-apua kaikissa autojen tekniikkaa ja siihen liittyviä sääntöjä koskevissa ongelmissa. Tekniikkaryhmä ei tee sääntöjä vaan lukee ja referoi niitä ja antaa jäsenille ”ymmärrysapua”. Tekniikkaryhmä ei siis ole lupia myöntävä elin vaan kaikki säännöt ja niihin liittyvät viralliset tarkennukset hoidetaan AKK:n toimesta (historic-lajiryhmä).

HRCF:n jäsenet voivat esittää tämän lomakkeen avulla kysymyksiä tekniikkaryhmälle. Kysymyksen moninaisuudesta riippuen käsittelyaika vaihtelee muutamasta päivästä useampaan viikkoon. Myös loma-ajat saattavat aiheuttaa vastausten viivästymisiä.

Saatuaan vastauksensa laadittua tekniikkaryhmä lähettää sen sähköpostitse kysymyksen esittäjälle. Myöhemmin kysymys vastauksineen julkaistaan HRCF:n kotisivuilla Tekniikkaryhmän ”Aikaisemmin kysyttyä” sivulla.

Usein kysyttyjä kysymyksiä löytyy myös Tekniikkavinkit- ja Aikaisemmin kysyttyä-sivuilta. Tutustukaa niihin ennen kuin lähetätte kysymyksenne. Voi olla, että joku muukin on kohdannut saman ongelman jo aiemmin.

TEKNIIKKARYHMÄN KYSYMYSLOMAKE

Kentät merkinnällä * ovat pakollisia.