Uutiset

Keskiviikko, Marraskuu 18, 2020, 08:34

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 14.11.2020

Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous pidettiin lauantaina 14.11.2020 Lahdessa Ravintola Wanha Walimon Casselissa. Paikalla oli 30 äänioikeutettua jäsentä.   

Yhdistyksen puheenjohtajaksi vuodelle 2021 valittiin Jari Ohrankämmen, joka varapuheenjohtaja oli osan vuotta 2020 jo hoitanut puheenjohtajan tehtäviä Jukka Aromaan erottua.

Hallituksen toiminnasta erovuorossa olivat Helena Salminen, Jarmo Vesala ja Eugen Damstedt. Lisäksi Ohrankämmenen tilalleh allitukseen oli valittava jäsen. Äänestyksessä uusiksi jäseniksi valittiin Jukka Vihtalahti, Reijo Rintala, Sami Tuominen sekä Petri Helmikkala.

Vanhoina jäseninä hallituksessa vuonna 2021 jatkavat Janne Levänen, Reijo Halonen ja Juha Ikonen.

Hallituksen varajäseniksi valittiin uudelleen erovuorossa ollut Sakari Kuikka sekä uutena Onni Mustapuro. Toisen varajäsenen kausi on vuoden ja toisen kahden mittainen. Toimintakauden pituus ratkaistaan arvalla hallituksen järjestäytymiskokouksessa tammikuussa 2021.

Toiminnantarkastajaksi vuodelle 2021 valittiin Tapani Kuparinen ja varatoiminnantarkastajaksi Eugen Damstedt.

Kokous hyväksyi jäsenmaksut vuodelle 2021: jäsenmaksu 40 euroa ja kannatusjäsenmaksu 300 euroa.

Toiminta- ja taloussuunnitelma hyväksyttiin hallituksen esittämässä muodossa vuodelle 2021.

Keskustelutilaisuus

Keskustelutilaisuudessa käytiin läpi 2021 HRT-sarjasäännöt siinä määrin kuin pystyttiin ennen AKK:n hallituksen hyväksyntää. 

Keskusteltiin myös vuodesta 2022 eteenpäin HRT-sarjan luokkajako-muutostarpeista, pistelaskun eri vaihtoehdoista. Lisäksi esille nostettiin harrastajakysely, joka on tarkoitus toteuttaa mahdollisimman pian yhdessä AKK:n kanssa, kyselyn tavoitteena on selvittää juurta jaksaen syyt/keinot osanottajamäärien laskuun ja nostamiseksi.

Classic F sarjan ajamisesta 2021 käytiin myös keskustelua ja luokka on tarkoitus toteuttaa kolmella luokalla yleinen ja juniorit yhdessä.

Palkintojenjako

Keskustelutilaisuuden päätteeksi palkittiin kauden 2020 menestyjät.

Vuoden 2020 Historic kuljettajaksi valittiin Janne Lindberg, joka ajoi kauden aikana varsin suvereenisti luokkavoittoon jokaisessa osakilpailussa, lisäksi hän ajoi epävirallisen yleiskilpailun voittoon kolmessa osakilpailussa. 

Onnittelut palkituille! 

 


Historic Rally Club Finland ry, Copyright (c)2017, All Rights Reserved.
Osumalaskuri: 2911649