Uutiset

Torstai, Helmikuu 2, 2023, 17:09

Historic-harrastus ei tarvitse olla vanhanaikaista! Hyvin todettu!

Nämä Historic Rally Club Finlandin vanhat nettisivut poistuvat lähiaikoina kokonaan käytöstä. Uusille sivuille on jo tammikuun 2023 aikana kerätty uutisia, ja helmikuun alusta uudet sivut osoitteessa hrcf.fi ovat jo olleet kaikkien meidän ihasteltavissa.

Uutta ilmettä sivulle luonnollisesti tuovat monet, värikkäät ja kirkkaat valokuvat. Heti etusivulla löytyvät helposti alalehdet, joiden alta aukeaa uusia asioita, mm. HRT-sarjan sääntöjä, pistetilanteita yms. kaikkea mahdollista.

Etusivulla on nopeasti pääsy uutisiin, kisaraportteihin sekä HRCF:n tapahtumakalenteriin.

Myös klikkaamalla HRCF:n Verkkokauppa -laatikkoa, Liity jäseneksi -laatikkoa tai Sarjasääntö-laatikkoa, pääset helposti näihin asioihin käsiksi.

Verkkokaupasta löydät HRCF:n jäsentuotteiden lisäksi muitakin tuotteita, ei pelkästään moottoriurheiluun liittyvää. Verkkokauppatoiminnosta vastaa Mikebon Oy, joka ottaa tilaukset vastaan ja lähettää ne tilaajalle. Toimii muuten todella nopeasti ja näppärästi! Viimeisen ”must-tuote” on vuoden 2023 vuosipaita, joka on toinen järjestyksessään. Paidassa on Jorma Luseniuksen Rellu, vuonna 2022 kuvana oli Simo Lampisen Saab. Tätäkin paitaa saa vielä, jos et viime vuonna sitä vielä hoksannut.

Sivuille nousee myös poimintoja HRT-sarjan facebook-sivultamme. Perustimme ryhmän tammikuussa 2021. Jäseniä tuli alusta asti kiivaassa tahdissa ja nyt tätä kirjoittaessani jäseniä on jo 1639.

Jos et itse halua facebookiin liittyä, pysyt tämän sivun poimintojen kautta perillä myös kirjoittajien mietteistä. Facebook-sivulla on myös Osto ja Myynti -osio, mikä on osoittautunut erittäin hyväksi myyntikanavaksi moottoriurheilutuotteille. Ainakin on oikea kohderyhmä!

Älä viivyttele, vaan laita uusi nettisivumme suosikkeihisi, ja käy päivittäin tsekkailemassa nettisivun sisältöä. Todennäköisesti et pety!

-kk


Apu & Tuki